Bar hylle

Designet og produserte barløsning til «nye» Linken Restaurant Og Bar

Vi hadde sett noe vi likte på en restaurant i Tromsø og tok kontakt med Chr. Føre for å høre om de kunne lage oss noe lignende. Løsningen de kom opp med ble mye bedre enn det vi hadde forestilt oss, sier hotellsjef på Grand Royal i Narvik, Marlene Føre Frantzen.

Denne helgen inviterte hun og resten av hotellet til en storstilt åpningshelg med stand-up, livemusikk og et flunkende nytt og spennende restaurantkonsept i hotellets toppetasje.

Åpningen beskrives som en suksess og bordene var fullbooket gjennom hele helgen lenge før de slapp inn første gjest på fredagskvelden.

Over bardisken i den nye restauranten svever et stykke Narvik-håndverk.

Veien har blitt litt til mens vi har gått, men vi er svært fornøyde med sluttresultatet, medgir Christian Eklo, designeren bak bar-løsningen.

Blant annet valgte Chr. Føre å lage en modell som henger fast i takkonstruksjonen fremfor å stå på disken. Alle innfestningene er skjult og de har samarbeidet med elektriker for å få lagt inn lys i konstruksjonen.

Det skikkelig morsomt å få lov til å begeistre kunder med godt gammeldags blikkenslager-håndverk produsert i Narvik, avslutter Eklo.