Skreddersydd kosejobb

Skreddersydd ute grill til grillhytte (Foto Michael Ulriksen)

Skreddersydd kosejobb

Da Preben Bussoli ikke fant noen som kunne levere en firkantet grill til den nye moderne grillhytta deres, kontaktet han Chr. Føre.
Det endte med en skikkelig kosejobb.

– Jeg elsker å bli utfordret, og var snar med å påta meg oppgaven da forespørselen kom, sier Christian Eklo, daglig leder i Chr. Føre.

Stemningen er mildt sagt koselig når vi møtes for en prat i den nye grillhytta til familien Bussoli. Store lyslenker henger fra taket, benkene prydes av selvsydde matchende puter og på grillen lyser det varmt fra flammene i fyrfatet.

Preben forteller at grillhytta har vært en viktig del av planene rundt deres nye bolig helt fra starten.

Preben Bussoli Christian Eklo grillhytte med skreddersydd ute grill (Foto Michael Ulriksen)

– Vi hadde grillhytte i tilknytning til vår forrige bolig, og opplevde det som en stor trivselsfaktor i hverdagen. Grillhytta ble mye brukt både sammen med familie og venner, så det var aldri tvil om at vi skulle ha en ny når vi flyttet på oss, forklarer Preben.

Narvikbygg satte opp selve hytta som en del av leveransen av den nye boligen i Bergfrueveien, mens Preben skulle fikse grill og pipe selv.

– Blant de etablerte leverandørene var det umulig å finne noen som kunne levere eller tilpasse en slik leveranse. Heldigvis var Chr. Føre villige til å påta seg oppgaven. Vi har allerede fått flere positive tilbakemeldinger på den flotte jobben som er gjort, og ser virkelig frem til mange fine og koselige stunder her inne, avslutter Preben.